Contact

Clinica Nord

La noua noastră locație din Râmnicu Vâlcea venim cu o gamă largă de servicii medicale la care poți apela cu încredere.

Personalul medical din clinica Doinamed tratează cu maximă atenție și meticulozitate fiecare pacient care trece pragul clinicii.

Clinica 1 Mai

Personalul medical din clinica Doinamed tratează cu maximă atenție și meticulozitate fiecare pacient care trece pragul clinicii.

În cadrul locației din 1 mai, vă oferim următoarele servicii medicale:

Spitalul de boli cronice DoinaMed

Alte servicii

Principala noastra grija este sanatatea ta. Din acest motiv in clinicile noastre poti beneficia  atat tu cat si familia ta de o gama extinsa de servicii medicale gratuite, cu bilet de trimitere, decontate de Casa de Asigurari de Sanatate.

– Fise de medicina muncii (fara programare de Luni pana Vineri intre 08.00-15.00 la clinicile din 1Mai si Nord)
– Fise de port arma (fara programare de Luni pana Vineri intre 08.00-15.00 la clinica din 1Mai)
– Fise pentru obtinerea de aviz medical – siguranta circulatiei (fara programare de Luni pana Vineri intre 08.00-15.00 la clinica din 1Mai)
– Fise pentru obtinerea de aviz psihologic -siguranta circulatiei (fara programare de Luni pana Vineri intre 08.00-15.00 la clinica din 1Mai)

Laboratorul nostru de analize medicale efectuează un spectru cuprinzător de teste necesare pentru a diagnostica și trata multe afecțiuni medicale.
Au fost dezvoltate proceduri interne și externe de control al calității pentru a asigura testarea consecventă și integritatea rezultatelor.

X