Medicina generală și ecografie

Medicina generală și ecografie

Alegerea unui medic primar este una dintre cele mai esențiale decizii de asistență medicală pe care le puteți lua. La Doinamed, combinăm serviciile tradiționale de îngrijire primară cu îngrijirea preventivă pentru a ne asigura că starea ta generală este îngrijită. Indiferent dacă sunteți pregătit pentru o vizită medicală sau pentru o programare de îngrijire de rutină, suntem aici pentru a vă menține pe calea către o sănătate excelentă.

Medicii noștri primari sunt echipați în mod unic pentru a coordona îngrijirea de specialitate în cadrul rețelei noastre de servicii medicale. De exemplu, dacă medicul dumneavoastră de îngrijire primară observă o aluniță anormală în timpul unui control de rutină, va lucra mână în mână cu departamentul nostru de dermatologie pentru a efectua toate testele necesare și a iniția îngrijiri ulterioare, dacă este necesar.

La Doinamed, sistemul nostru electronic de înregistrări medicale ne permite să păstrăm controlul asupra asistenței medicale. Specialiștii noștri în îngrijirea familiei și în medicină internă vă pot accesa cu ușurință înregistrările de la oricare dintre specialiști, prin atingerea unui buton. Acest lucru permite o abordare cu adevărat colaborativă a îngrijirii totale a pacientului, care este atât convenabilă, cât și cuprinzătoare. Care este rolul unui medic primar?

Uneori poate fi dificil să știi unde să cauți ajutor. Medicul dumneavoastră de familie este foarte instruit pentru a face față majorității nevoilor dumneavoastră de asistență medicală. Aceasta include îngrijirea preventivă, diagnosticarea și gestionarea afecțiunilor cronice, a bolilor acute și a accidentelor și trimiterea la un specialist atunci când este necesar.

Principala noastră grijă este sănătatea ta. Din acest motiv în clinicile noastre poți beneficia  atât tu cât și familia ta de o gamă extinsa de servicii medicale gratuite, cu bilet de trimitere, decontate de Casa de Asigurari de Sanatate.

Echipa Medicală

Locație: Clinica Doinamed 1 Mai

X