Gastroenterologie

Gastroenterologie

Preia controlul asupra sănătății tale digestive.

Sănătatea digestivă necesită îngrijire specializată, cuprinzătoare. Pe lângă acordarea de consultații generale, gastroenterologii noștri îngrijesc pacienții cu boli sau tulburări ale pancreasului, ficatului, vezicii biliare, esofagului, stomacului, intestinului subțire și colonului.

Dacă ați fost deja diagnosticat cu o afecțiune gastrointestinală, vă vom oferi planuri de tratament individualizate pentru a vă ajuta să vă controlați simptomele. În plus, dacă vă confruntați cu simptome digestive fără o cauză identificată, vom efectua teste de diagnosticare. Prin serviciile noastre cuprinzătoare de testare a diagnosticului la fața locului, care includ testarea intestinală endoscopică minim invazivă, vă putem ajuta să găsiți alinare rapid și eficient.

Investigații la Doinamed

La Doinamed asigurăm o gamă vasta de investigații din departamentul Gastroenterologiei. Printre acestea, se numără:

• Endoscopie digestivă superioară (diagnostică și terapeutică – în tratamentul hemoragiilor digestive, bandarea varicelor esofagiene, dilatații esofagiene, extragere de corpi străini);

• Colonoscopie totală diagnostică (inclusiv biopsii în cazul tumorilor colonice, bolii inflamatorii, etc.) și terapeutică (hemostază endoscopică, tratamentul leziunilor angiodisplazice, excizie de polipi colonici);

La Doinamed, ne angajăm să facem îngrijirea gastroenterologică cât mai convenabilă posibil.

Principala noastră grijă este sănătatea ta. Din acest motiv în clinicile noastre poți beneficia  atât tu cât și familia ta de o gamă extinsa de servicii medicale gratuite, cu bilet de trimitere, decontate de Casa de Asigurari de Sanatate.

Echipa Medicală

Locație: Clinica Doinamed Nord

X