Dermatologie

Dermatologie

Pentru toate nevoile cosmetice și medicale de îngrijire a pielii.

Este vital să avem grijă de pielea noastră pentru a ne asigura o sănătate optimă. Vă puteți simți sigur că Departamentul de Dermatologie de la Clinica Doinamed este aici pentru toate nevoile dvs. de piele, păr și unghii.

Oferim îngrijiri medicale pentru afecțiuni cutanate și proceduri dermatologice. Echipa noastră de dermatologi are ani de experiență în dermatopatologie și chirurgie minoră, precum și în evaluarea întregului spectru de afecțiuni cutanate.

Diagnosticăm și tratăm o serie de afecțiuni dermatologice generale care afectează pielea, părul și unghiile. Aceasta include afecțiuni comune, cum ar fi eczema, acneea și psoriazisul. Oferim, de asemenea, servicii pentru îndepărtarea chirurgicală a alunițelor, depistarea cancerului de piele, tratamentul melanomului și îndepărtarea tumorii și îndepărtarea negilor. Oferim tratamente estetice, medicale și chirurgicale într-un mediu primitor, relaxant, unde medicul dermatolog vă poate ajuta să alegeți cel mai potrivit tratament pentru nevoile dumneavoastră.

Principala noastră grijă este sănătatea ta. Din acest motiv în clinicile noastre poți beneficia  atât tu cât și familia ta de o gamă extinsa de servicii medicale gratuite, cu bilet de trimitere, decontate de Casa de Asigurari de Sanatate.

Echipa Medicală

Locație: Clinica Doinamed 1 Mai

X