Pediatrie

Pediatrie

Îngrijire plină de compasiune pentru sugari, adolescenți și copii.
Departamentul nostru de Pediatrie se angajează să-i mențină sănătoși pe cei mai tineri membri ai familiei tale. Primim sugari, copii și adolescenți de toate vârstele.

Oferim programări convenabile atât pentru vizitele de sănătate, cât și pentru cele de boală, precum și consultații prenatale gratuite pentru părinții în așteptare. Înțelegem că pacienții pediatrici sunt predispuși la răni și boli neașteptate; de aceea suntem alături de tine atunci când apar aceste nevoi stringente.

Cu o echipă de specialiști pediatrici grijulii și plini de compasiune în personal, suntem capabili să tratăm multe afecțiuni comune ale copilăriei, inclusiv:

Alergii și astm
Răceală, gripă și febră
Infecții ale urechii
Boala mâinii, piciorului și gurii
Leziuni sportive
Streptococ

Suntem bucuroși să fim echipa la care apelați pentru îngrijire pediatrică urgentă și, de asemenea, oferim sprijin și educație pentru a ajuta copiii să își stabilească obiceiuri sănătoase la începutul vieții. Abordarea noastră față de pediatrie pune accent pe îngrijirea preventivă, deoarece credem că este mult mai ușor să mențineți sănătos un copil sănătos decât să adăugați vizite neașteptate la medic în programul dumneavoastră deja agitat. Acesta este motivul pentru care vizitele de îngrijire a copiilor, examinările de dezvoltare, consilierea privind sănătatea comportamentală și testele ocazionale ale tensiunii arteriale/colesterolului sunt servicii cheie oferite de echipa noastră de pediatrie.

Principala noastră grijă este sănătatea ta. Din acest motiv în clinicile noastre poți beneficia  atât tu cât și familia ta de o gamă extinsa de servicii medicale gratuite, cu bilet de trimitere, decontate de Casa de Asigurari de Sanatate.

Echipa Medicală

Locație: Clinica Doinamed Nord

X