Alergologie

Alergologie

Respiră ușor. Suntem aici pentru a vă ajuta.

Alergiile nu ar trebui să îți dicteze viața. Departamentul nostru de alegologie oferă o gamă completă de servicii pentru diagnosticarea completă și tratamentul alergiilor.

Specialiștii noștri în alegologie vă vor evalua istoricul medical și vor efectua diverse teste pentru a determina ce ar putea declanșa simptomele dumneavoastră. Apoi, vom colabora cu tine pentru a dezvolta un plan de management bazat pe diagnosticul și obiectivele tale de tratament, astfel încât să te poți bucura din nou de viața ta.

Dacă simptomele persistă cu medicamente, imunoterapia poate fi cea mai bună opțiune. Imunoterapia implică injecții periodice de alergen pe o perioadă de trei până la cinci ani pentru a permite organismului să devină mai tolerant la anumite alergii în timp. Acest lucru reduce nevoia de medicamente pe termen lung. Aflați cum echipa noastră de alergologi certificați vă poate ajuta să respirați mai ușor astăzi.

Principala noastră grijă este sănătatea ta. Din acest motiv în clinicile noastre poți beneficia  atât tu cât și familia ta de o gamă extinsa de servicii medicale gratuite, cu bilet de trimitere, decontate de Casa de Asigurari de Sanatate.

Echipa Medicală

Clinica Doinamed Nord

X